Epoxy gulv

Et epoxy gulv er et stærkt gulv med mange gode egenskaber, som traditionelt har været brugt som industrigulv. Hos CE-Entreprise er vi specialister i gulventreprise og kan også lægge dit nye epoxygulv.

Epoxy gulvets fordele

Epoxy er et tokomponentmateriale, som består af en binder og en hærder, der tilsammen danner et stærkt og fleksibelt plastmateriale med fantastiske egenskaber som gulv. Med et epoxy gulv får du:

 • Et lysægte gulv – Det vil sige et gulv, som ikke mister farven
 • Et slidstærkt gulv
 • Et blankt gulv
 • Et fugefrit gulv
 • Et rengøringsvenligt gulv
 • Et gulv, som er tre gange så stærkt som et betongulv

Epoxy gulve egner sig til gulv mange steder

Epoxy gulve er normalvis kendt som et industrigulv. Gulvets styrke betyder, at det er optimalt i lagerhaller, maskinhaller og værksteder, hvor tunge maskiner opbevares, og hvor der er meget pallekørsel. Den helt glatte, blanke og fugefrie overflade betyder, at maskinerne kører fuldstændig jævnt.

Epoxy gulve anvendes nu også i private hjem

Betongulve og epoxy gulve giver et råt look, som også betegnes som et New Yorker gulv. Det er et designgulv, som mange private har kastet deres kærlighed over, til deres hjem. Skal du have lagt epoxy
gulve i en etageejendom, så er CE-Entreprise den oplagte partner, da vi har maskiner og udstyr, som får arbejdet til at glide nemt.

Storentrepriser med epoxy gulve

Epoxy gulvets gode egenskaber gør det helt optimalt til storentrepriser, hvor et rengøringsvenligt og stærkt gulv er vigtigt. Epoxy gulv som storentreprise kunne eksempelvis være:

 • Sygehuse
 • Butiksgulve
 • Boligkomplekser
 • Industrigulve
 • Fabriksgulve
 • Maskinstationer

CE-Entreprise laver udelukkende store gulventrepriser. Derfor har vi maskiner, pumper og udstyr, som sikrer at vi hurtigt og effektivt kan lave epoxygulve alle steder.

En opgave for professionelle

Epoxy gulvet er en gulvtype, som du ikke skal begive dig ud i at lave selv. Epoxy hærder utroligt hurtigt, når det er kommet ud på den overflade, hvor det skal lægge. Derfor skal man arbejde hurtigt for at få den flotte og glatte finish på overfladen.

Derudover er det vigtigt, at epoxy blandes præcist for at få gavn af alle de gode egenskaber i materialet.
Epoxy er faktisk mere end et gulv. Det er et kraftigt bindemiddel, som kan blandes i blandt andet maling, lim og fugemasse for at styrke det.

CE-Entreprise – Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

CE-Entreprise er landsdækkende fagentreprise. Vi har specialiseret os i fliseentrepriser og gulventrepriser på store projekter.
Hos CE-Entreprise arbejder vi kun med de bedste materialer, udstyr og folk. Vores kendskab til materialerne samt vores specialiserede maskiner og udstyr er hemmeligheden bag vores effektive arbejde. Vores gulventreprenører og flisemurer er passionerede omkring deres arbejde og erhverv, og derfor er vi hos CE-Entreprise altid i front, når det kommer til de nyeste udviklinger, innovative løsninger og godt håndværk.

Ring til os i dag på telefon 30 40 25 40 eller kontakt os her.

Kontakt os

CE-Entreprise ApS
Hjulmagervej 9C
7100 Vejle

Tlf. nr.: 30 40 25 40
Email: carsten@ceentreprise.dk

CVR nr.: 34587388