Flisemurer

Hos CE-Entreprise er vi eksperter i flise- og klinkearbejde, og vi har grejet til at udføre arbejdet hurtigt og præcist.
Erfaringen indenfor flise- og gulventrepriser betyder, at vi hos CE-Entreprise ved, hvor vigtigt det er at kunne overholde en tidsplan samt at aflevere et resultat, der lever fuldt og helt op til det forventede.

Nybygning, ombygning og renovering

Hvis du står med et projekt, der kræver fagpersonale, der har erfaring indenfor både nybygning, ombygning og renovering, så er du kommet det helt rigtige sted.
Hos CE entreprise finder du kun uddannede og certificerede flisemurere.
Det betyder, at vi alle kender de forskellige arbejdsgange og derfor kan komme med en tidsplan, der både er realistisk for os og dig.

Flisemurer i vådrum

Når der er tale om flisearbejde, der skal udføres i forbindelse med svømmehaller, spahoteller eller badeværelser, skal der ud over fliser også etableres vådrumsmembraner, der sørger for, at underlaget ikke tager skade af den konstante kontakt med vand og fugt.
Derfor er det vigtigt, at de flisemurere, der udfører arbejdet er certificeret i vådrumssikring.
Det sørger vi for, så vores kunder kan være helt trygge ved at arbejdet er udført med stor faglighed og ekspertise.
Fordi vi har stor erfaring indenfor netop de større projekter, kan du også være helt sikker på, at vi kender alle regler og regulativer for denne form for arbejde og derved kan sikre, at de overholdes hele vejen fra start til slut.

Flisearbejde i storformat – til tiden

I 2016 afleverede vi blandt andet Kolding Sygehus med 200 vådrumssikrede og flisebelagte badeværelser samt omkring 800m2 reception i storformat.
Netop til entrepriser i denne størrelsesorden er det vigtigt, at vi kan udføre arbejdet efter en stram tidsplan og af en høj kvalitet.
CE entreprise sikrer udførte arbejder ved altid at have en erfaren ansvarlig byggeleder tilknyttet vores projekter, hvilket også gør at der kan træffes hurtige beslutninger og løbende registreres til vores kvalitetssikringskoncept.
Vores arbejdsgange er timet og tilrettelagt, fordi vi har stor erfaring med selve arbejdet, og de folk, der udfører dem.
Det giver vores kunder en sikkerhed for, at ikke bare kvaliteten og tidsplanen, men det færdige resultat i sin helhed bliver som aftalt.

CE-Enterprise – jo større, des bedre!

Vi udfører rigtig gerne større fliseentrepriser – for det er der, vi er stærke.
Vi arbejder hele tiden på projekter rundt om i landet og bliver hele tiden bedre og bedre.
Selv om vi har projekter i gang løbende vil vi altid gerne lave mere.
Står du med en opgave for os, der handler om opsætning af fliser, klinker eller andet flisemurerarbejde, så ring til os i dag!

Kontakt os

CE-Entreprise ApS
Strandvejen 22
7120 Vejle Øst

Tlf. nr.: 30 40 25 40
Email: carsten@ceentreprise.dk

CVR nr.: 34587388