Gulventreprise

Hos CE-entreprise er vi eksperter i gulventreprise. Vi har fokuseret på specialgulve til større gulventrepriser. Hos CE-entreprise går vi højt op i tillid. Det er vigtigt for os, at du har fuld tillid til det arbejde, vi udfører. Tillid til samarbejdspartnere, tillid til materialer, og tillid til tidsplaner. Vi udvælger vores samarbejdspartnere, materialer og udstyr med omhu. Vi lægger realistiske tidsplaner for vores gulventreprise, og med vores store respekt for deadlines, er vi altid færdige til tiden.

Effektivt arbejde med det rette udstyr

At være eksperter i specialgulve til store gulventrepriser stiller store krav til vores udstyr. Materialerne, vi arbejder med, er hovedsageligt tunge materialer. Og en af de største udfordringer for mange gulvfirmaer er faktisk at få transporteret betonen til gulvene til stedet, hvor det skal bruges.
Til det bruger vi speciallavede pumper eller betongulvtransport fra Putzmeister. Det betyder, at vi kan pumpe betonen op til 20 etager frem for at bære det derop. Det er en meget tidsbesparende faktor i en gulventreprise.

Vores materialer

Hos CE-entreprise samarbejder vi med LIP. LIP er leverandør af byggematerialer af høj kvalitet, og de leverer til hele Europa. Vi anvender mange forskellige typer af beton og gulvmaterialer, når vi laver specialgulve. Heriblandt:

 • Thermodyn, som bruges til trinlydsdæmpende undergulv
 • Skumbeton, som er beton med flamingokugler. Det bruges som isolerende undergulv.
 • Slidlagsgulve, som enten kan være et gulv i sig selv, eller kan bruges til undergulve
 • Estrich, som bruges til slidlag
 • Anhydrit som toplag
 • Flydemørtel, som bruges som slidlag
 • Epoxygulve, som er en populær belægningstype ovenpå beton

Når du vælger CE-entreprise, sørger vi for, at du får den bedste gulvkonstruktion. Sammen vælger vi det rette gulv til entreprisen. Der er forskel på, om gulventreprisen drejer sig om et hospital eller en sportshal. Men bare rolig, vi kan klare alle store gulventrepriser.

Eksempler på gulventrepriser

Vi har lavet gulventrepriser for mange forskellige typer af kunder. Heriblandt:

 • Sygehuse
 • Butiksgulve
 • Idrætsgulve
 • Boligkomplekser
 • Industrigulve
 • Opretning af gulve

Gulvet på Kolding Sygehus

På Kolding sygehus lavede vi både gulventreprisen og fliseentreprisen. Det udgjorde tilsammen 12.000 m2 gulv, over 700 badeværelser. På grund af vores professionelle udstyr kunne vi sikkert og effektivt udfører arbejdet.

Boligkomplekser

Boligkomplekser kan for mange gulvfirmaer være en stor udfordring, da de er i flere etager. Men ikke for CE-entreprise. Vi kan transportere betonen op på alle etagerne nemt. Derved er det ikke sværere for os end et projekt i ét plan.

Industrigulve

Et betongulv er oplagt som industrigulv. Det er holdbare og slidstærke gulve, som kan holde til stort set alt. Derfor er CE-entreprise specialister i industrigulve.

Opretning af gulve

Ud over at lægge nye specialgulve, så foretager vi også opretninger af gulve. Du kan læse mere om opretning af gulve her.

CE-entreprise er din gulventreprenør

CE-entreprise er landsdækkende gulventreprenør og gulvfirma med dygtige og passionerede medarbejdere. Både vores flisemurer og gulvspecialister er professionelle fagfolk, som går højt op i deres erhverv. Sådan får vores kunder den bedste service. Derfor er vi altid i front, når det kommer til udvikling af vores medarbejdere og vores udstyr.
Er du interesseret i at høre mere om CE-entreprise som din fagentreprenør, så ring til os på telefon 30 40 25 40 i dag!

Kontakt os

CE-Entreprise ApS
Strandvejen 22
7120 Vejle Øst

Tlf. nr.: 30 40 25 40
Email: carsten@ceentreprise.dk

CVR nr.: 34587388