Skumbeton

Hus CE-entreprise er vi specialister i alle vores materialer. Skumbeton er et fantastisk produkt med mange gode egenskaber, som gør, at det er perfekt til undergulv eller slidlag. Skumbeton er egnet til mange typer af byggeri, både til nybyggeri og renovering af boliger, erhvervsbygninger og offentlige institutioner. Hos CE-entreprise bruger vi Thermotec.

Skumbetonens elementer

Skumbeton er opbygget af tre elementer:

  • Cement
  • Vand
  • Flamingokugler, også kaldet polystyren

Det er flamingokuglerne, der er med til at give skumbetonen dens navn. At blande betonen med flamingokugler giver en lettere beton både i vægt og densitet, hvilket gør skumbeton lettere at arbejde med, især når man skal op i mange etager.

Skumbetonens egenskaber

Vand, cement og flamingokugler – det lyder jo simpelt. Men der er stor forskel på skumbeton, og derfor anvender vi kun det bedste. Derfor har vi valgt Thermotec. Thermotec er et produkt, som konstant bliver udviklet. Derfor er du som kunde sikker på, at du altid får det bedste af det bedste. Men hvad får du faktisk med Thermotec som skumbeton? Du får:

  • Et undergulv med god isoleringsevne
  • Et trinlydsdæmpende undergulv
  • En skumbeton, som er nemt at anvende

Derudover er Thermotec gangbart allerede efter 1-2 døgn, hvilket også sparer dig værdifuld tid i projektet.

Thermotec – Den gode isoleringsevne

Thermotecs isoleringsevne er højere end ved traditionelle isoleringsplader. Derfor er der brug for et lavere lag end ved traditionel isolering for at opnå samme isoleringsværdi.
Thermotec er et fantastisk produkt til gulvisolering. Når vi bruger Thermotec pumper vi det direkte på underlaget. Det betyder, at skumbetonen lægger sig helt op ad vægge og installationer og giver på den måde optimal isolering. Det betyder også, at du undgår kuldebroer i dit gulv.
Når vi ikke bruger traditionelle isoleringsplader, undgår vi også spildmateriale, som altid vil komme, når isoleringspladerne skal skæres til. Alt i alt får du:

  • Et optimalt isoleret gulv uden kuldebroer
  • Ingen spildmaterialer
  • Ingen besværlig transport af isoleringsplader

Skumbeton – Et trinlydsdæmpende gulv

Uanset om der er tale om en kontorbygning eller en boligblok, så er akustik og lyd et vigtigt emne, når det kommer til byggeprojekter. Gulv, loft og vægge er vigtige faktorer, hvis man vil have god akustik. Skumbeton er trinlydsdæmpende. Trinlyd er en af de der lyde, som man ikke tænker så meget over i hverdagen før der er dårlig akustik. Så træder det nemlig frem. Derfor er det vigtigt at overveje, om man ønsker et trinlydsdæmpende gulv i byggeprojektet.

Skumbeton – Sådan bruger vi det

Thermotec er super nemt for os at anvende. Hvorfor skal du så vide det som bygherre? Det skal du, fordi jo nemmere materialer vi arbejder med, jo hurtigere og nemmere går processen. Og for dig som bygherre eller projektleder er tid lig med penge.
Thermotec er et let materiale i både vægt og densitet. Derfor kan vores pumper og betontransporter uden problemer transporterer skumbetonen hen eller op til projektet. Derudover er det tidsbesparende at lægge, når det er transporteret. Det hældes direkte ud på underlaget, og så er vores opgave at sikrer, at det kommer helt ned omkring alle installationer og vægge, samt at det har en glat overflade.

CE-entreprise er din gulvekspert

Hos CE-entreprise står vores professionelle gulventreprenører klar til at hjælpe dig med dit byggeprojekt. Vi kan både stå for renovering og nybygning. Ønsker I et tilbud på byggeprojektet, er I velkomne til at kontakte os på telefon 30 40 25 40 i dag!

Kontakt os

CE-Entreprise ApS
Strandvejen 22
7120 Vejle Øst

Tlf. nr.: 30 40 25 40
Email: carsten@ceentreprise.dk

CVR nr.: 34587388