Sundt og godt arbejdsmiljø​

​Arbejdsmiljø

​Det er et område, vi ser med stor alvor på, men det er ikke noget nyt for os at være meget bevidste om sikkerheden, miljø og klimaet. 

Hos CE Entreprise ved vi godt, at det ikke kun er en god løn, der får medarbejderne til at blive i firmaet. Vi tror på, at et ordentligt arbejdsmiljø er en del af at være en god arbejdsplads. Vi forventer naturligvis at vores underleverandører har etableret arbejdsmiljøorganisation og gennemført den obligatoriske miljø uddannelse. 

Vi ved, at rent arbejdsmiljømæssigt handler det om, at vi husker vores folk, så de lærer at bruge hjælpemidlerne i dagligdagen, så vi både undgår arbejdsulykker og arbejdsbetingede lidelser. 

Hos CE Entreprise har i egenproduktion tilknyttet en fast sikkerhedsrepræsentant, som altid er til stede på byggepladserne. 

Et godt arbejdsmiljø giver et bedre produkt. Ved at skabe et godt arbejdsmiljø gennem f.eks. en velholdt og velopryddet arbejdsplads kan man reducere materialesvindet, forbedre byggekvaliteten og dermed minimere omkostningerne til vedligeholdelse og renovering. 

Det betaler sig på alle parametre at have et godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Se et udsnit af vores referencer​

​AU Bartholin - renovering

Læs mere​

​Thermodyn på sygehus

Læs mere​

Spartelgulve med LIP

Læs mere​

Stor erfaring i murerfaget

Dygtige faglærte medarbejdere

Medlem af Dansk Byggeri

Arbejde altid udført til tiden

Adresse

​CE Entreprise ApS 

Strandvejen 22

7120 Vejle Ø


CVR: 34587388 

Kontakt os

☎ Tlf.: 30 40 25 40

✉ E-mail: carsten@ceentreprise.dk

Medlem af

dansk-byggeri

​Byggeriets Ankenævn - Klik her

Skriv til os

Ønsker du at høre mere om vores arbejde, eller ønsker du at bestille et uforpligtende tilbud på veludført entreprise, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen og sende os en e-mail.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt