Sundt og godt arbejdsmiljø​

​Arbejdsmiljø

Det er et område, vi ser med stor alvor på, men det er ikke noget nyt for os at være meget bevidste om sikkerheden, miljøer og klimaet.

Hos CE-entreprise ved vi godt, at det ikke kun er en god løn, der får medarbejderne til at blive i firmaet. Vi tror på, at et ordentligt arbejdsmiljø er en del af at være en god arbejdsplads.
Vi forventer naturligvis at vores underleverandører har etableret
arbejdsmiljøorganisation og gennemført den obligatoriske miljø
uddannelse.

Vi ved, at rent arbejdsmiljømæssigt handler det om, at vi husker vores folk, så de lærer at bruge hjælpemidlerne i dagligdagen, så vi både undgår arbejdsulykker og arbejdsbetingede lidelser.

Ulykker har meget store konsekvenser for den, der kommer til skade, men de har også økonomiske konsekvenser for firmaet. Derfor er arbejdsmiljøet blevet en vigtig del af en byggeproces.

At skabe og fastholde et godt arbejdsmiljø er ikke blot et spørgsmål om at leve op til lovkravene. Sikringen af et godt arbejdsmiljø betyder i lige så høj grad en gevinst for bygherren.

For et godt arbejdsmiljø giver et bedre produkt. Ved at skabe et godt arbejdsmiljø gennem f.eks. en velholdt og velopryddet arbejdsplads kan man reducere materialesvindet, forbedre byggekvaliteten og dermed minimere omkostningerne til vedligeholdelse og renovering. Det betaler sig på alle parametre at have et godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen. 

Bestil et tilbud

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se et udsnit af vores referencer​

Stor erfaring i murerfaget

Dygtige faglærte medarbejdere

Medlem af Dansk Byggeri

Arbejde altid udført til tiden

Adresse

​Ce Entreprise ApS 

Strandvejen 22

7120 Vejle Ø


CVR: 34587388 

Kontakt os

☎ Tlf.: 30 40 25 40

✉ E-mail: carsten@ceentreprise.dk

Medlem af

dansk-byggeri

​Byggeriets Ankenævn - Klik her

Skriv til os

Ønsker du at høre mere om vores arbejde, eller ønsker du at bestille et uforpligtende tilbud på veludført entreprise, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen og sende os en e-mail.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt