specialister i klinker og fliser

Hos CE Entreprise er vi eksperter i flise- og klinkearbejde, og vi har grejet til at udføre arbejdet hurtigt og præcist. Vores primære speciale er udførelse af badeværelser, som inkluderer slidlag, vådrumssikring og opsætning af fliser efter kundens ønsker.

Erfaringen indenfor flise- og gulventrepriser betyder, at vi hos CE Entreprise ved, hvor vigtigt det er at kunne overholde en tidsplan samt at aflevere et resultat, der lever fuldt og helt op til det forventede. 

NYBYG, OMBYGNING OG RENOVERING

Står du med et projekt, der kræver fagpersonale, der har erfaring indenfor både nybyg, ombygning og renovering, så har du brug for CE Entreprise. Vi udfører også arbejder indenfor opbygning med porebetonblokke, og hvad der ellers kan kommer i Deres entreprise. 

Vi har stort set altid gang i større fliseentrepriser - på nuværende tidspunkt har vi gang i 90 lejligheder i Aarhus. 

Som noget nyt kan vi levere direkte eksklusive fliser fra flere italienske fabrikker - klik her og se vores store udvalg.

FLISEMURER I VÅDRUM

Når der er tale om flisearbejde, som skal udføres i forbindelse med svømmehaller, spahoteller eller badeværelser, skal der ud over fliser også etableres vådrumsmembraner, der sørger for, at underlaget ikke tager skade af den konstante kontakt med vand og fugt. 

Derfor er det vigtigt, at de flisemurere, der udfører arbejdet, er certificeret i vådrumssikring.
​Vi garanterer at vores kunder kan være helt trygge ved at arbejdet er udført med stor faglighed og ekspertise. 

Fordi vi har stor erfaring indenfor netop de større projekter, kan du også være helt sikker på, at vi kender alle regler og regulativer for denne form for arbejde og dermed kan sikre, at de overholdes hele vejen fra start til slut. 

Som noget nyt kan vi nu sprøjte vådrumsmembran eller radonsikring på større områder.​

FLISEARBEJDE I STORFORMAT – TIL TIDEN …

Vi har ekspederet tusindvis af badeværelser over tid. 

I 2016 afleverede vi blandt andet Kolding Sygehus med +200 vådrumssikrede og flisebelagte badeværelser samt omkring 800m2 reception i storformat.

I Herning har vi lavet 293 badeværelser i lejligheder inklusiv slidlag. I Hørning har vi lavet 203 badeværelser i lejligheder inklusiv slidlag.

I Randers har vi lavet 100 badeværelser i lejligheder inklusiv slidlag. På ovenstående arbejder var der ved 1 års gennemgang 0 fejl.

Vi har stort set altid gang i større fliseentrepriser - på nuværende tidspunkt har vi gang i 90 lejligheder i Aarhus.


Netop til entrepriser i denne størrelsesorden er det vigtigt, at vi kan udføre arbejdet efter en stram tidsplan. CE Entreprise sikrer udførte arbejder ved altid at have en erfaren ansvarlig byggeleder tilknyttet vores projekter.

Dette gør, at der kan træffes hurtige beslutninger og løbende registreres til vores kvalitetssikringskoncept.​

CE ENTREPRISE – JO STØRRE, DES BEDRE!

Vi udfører rigtig gerne større fliseentrepriser. Vi arbejder hele tiden på projekter rundt om i landet og bliver hele tiden bedre og bedre. 

Selv om vi har projekter i gang løbende, vil vi altid gerne lave mere. Står du med en opgave, der handler om opsætning af fliser, klinker eller andet flisemurerarbejde, så kontakt os i dag!

Se et udsnit af vores referencer​

​AU Bartholin - renovering

Læs mere​

​Thermodyn på sygehus

Læs mere​

Spartelgulve med LIP

Læs mere​

Stor erfaring i murerfaget

Dygtige faglærte medarbejdere

Medlem af Dansk Byggeri

Arbejde altid udført til tiden

Adresse

​CE Entreprise ApS 

Strandvejen 22

7120 Vejle Ø


CVR: 34587388 

Kontakt os

☎ Tlf.: 30 40 25 40

✉ E-mail: carsten@ceentreprise.dk

Medlem af

dansk-byggeri

​Byggeriets Ankenævn - Klik her

Skriv til os

Ønsker du at høre mere om vores arbejde, eller ønsker du at bestille et uforpligtende tilbud på veludført entreprise, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen og sende os en e-mail.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt