Ekspert i gulventreprise med betongulve og flydespartel

Hos CE-Entreprise er vi eksperter i gulventreprise og vi har primært kunder i Skanderborg, Vejle og Horsens. Vi fokuserer på betongulve og flydespartel til større gulventrepriser. Hos CE-Entreprise går vi højt op i tillid. Det er vigtigt for os, at du har fuld tillid til det arbejde, vi udfører. Tillid til samarbejdspartnere, tillid til materialer, og tillid til tidsplaner. Vi udvælger vores samarbejdspartnere, materialer og udstyr med omhu. Vi lægger realistiske tidsplaner for din gulventreprise, og med vores store respekt for deadlines, er vi altid færdige til tiden.

Vi har lavet gulventrepriser for mange forskellige typer af kunder. Heriblandt:

 • Sygehuse
 • Butikker
 • Idrætsanlæg og -haller
 • Boligkomplekser
 • Industri

Effektivt arbejde med det rette udstyr

At være eksperter i specialgulve til store gulventrepriser stiller store krav til vores udstyr. Materialerne, vi arbejder med, er hovedsageligt tunge materialer. Og en af de største udfordringer for mange gulvfirmaer er faktisk at få transporteret betonen til gulvene til stedet, hvor det skal bruges.


Til det bruger vi speciallavede pumper eller betongulvtransportere fra Putzmeister. Det betyder, at vi kan pumpe betonen op til 20 etager.

Gulventreprise med materialer af høj kvalitet

Hos CE-Entreprise samarbejder vi med LIP. LIP er leverandør af byggematerialer af høj kvalitet, og de leverer til hele Europa. Vi anvender mange forskellige typer af beton og gulvmaterialer, når vi laver specialgulve såsom betongulve. Heriblandt:

 • Therm​odyn, som bruges som trinlydsdæmpende undergulv
 • Skumbeton, der bruges som isolerende undergulv.
 • Slidlagsg​ulve, som gulv eller undergulv
 • Estrich, der bruges til slidlag
 • Anhyd​rit som toplag
 • Flydespartel, der bruges som slidlag
 • Epoxygulve, som er en populær belægningstype ovenpå beton

Når du vælger os, sørger vi for, at du får den bedste gulvkonstruktion. Sammen vælger vi det rette gulv til din gulventreprise. Der er forskel på, om gulventreprisen drejer sig om et hospital eller en sportshal. Men bare rolig, vi kan klare alle store gulventrepriser. Ud over at lægge nye specialgulve, så foretager vi også opretninger af gulve.

Hør mere om betongulve og flydespartel

CE-Entreprise tilbyder gulventreprise af dygtige medarbejdere. Både vores flisemurer og gulvspecialist er professionelle fagfolk, som går højt op i deres erhverv. Sådan får vores kunder den bedste service. Derfor er vi altid i front, når det kommer til udvikling af vores medarbejdere og vores udstyr.


Er du interesseret i at høre mere om CE-Entreprise som din fagentreprenør eller vores priser, så ring til os på telefon 30 40 25 40 i dag!

Bestil et tilbud

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se et udsnit af vores referencer​

Stor erfaring i murerfaget

Dygtige faglærte medarbejdere

Medlem af Dansk Byggeri

Arbejde altid udført til tiden

Adresse

​Ce Entreprise ApS 

Strandvejen 22

7120 Vejle Ø


CVR: 34587388 

Kontakt os

☎ Tlf.: 30 40 25 40

✉ E-mail: carsten@ceentreprise.dk

Medlem af

dansk-byggeri

​Byggeriets Ankenævn - Klik her

Skriv til os

Ønsker du at høre mere om vores arbejde, eller ønsker du at bestille et uforpligtende tilbud på veludført entreprise, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen og sende os en e-mail.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt