Solidt og slidstærkt epoxy gulv​

Epoxy gulv

Et epoxy gulv er et stærkt gulv med mange gode egenskaber, som traditionelt har været brugt som industrigulv. Hos CE Entreprise er vi specialister i gulventreprise og kan også lægge dit nye epoxygulv.

Epoxy gulvets fordele

Epoxy er et tokomponentmateriale, som består af en binder og en hærder, der tilsammen danner et stærkt og fleksibelt plastmateriale med fantastiske egenskaber som gulv. Med et epoxy gulv får du:

  • Et lysægte gulv – det vil sige et gulv, som ikke mister farven
  • Et slidstærkt gulv
  • Et blankt gulv
  • Et fugefrit gulv
  • Et rengøringsvenligt gulv
  • Et gulv, som er tre gange så stærkt som et betongulv

Epoxy gulve egner sig til gulv mange steder

Epoxy gulve er normalvis kendt som et industrigulv. Gulvets styrke betyder, at det er optimalt i lagerhaller, maskinhaller og værksteder, hvor tunge maskiner opbevares, og hvor der er meget pallekørsel. Den helt glatte, blanke og fugefrie overflade betyder, at maskinerne kører fuldstændig jævnt.

STORENTREPRISER MED EPOXY GULVE

​Epoxy gulvets gode egenskaber gør det helt optimalt til storentrepriser, hvor et rengøringsvenligt og stærkt gulv er vigtigt. Epoxy gulv som storentreprise kunne eksempelvis være: 

  • Sygehuse
  • Butiksgulve
  • Boligkomplekser
  • Industrigulve

CE Entreprise laver udelukkende store gulventrepriser. Derfor har vi maskiner, pumper og udstyr, som sikrer at vi hurtigt og effektivt kan lave epoxy gulve alle steder. 

EN OPGAVE FOR PROFESSIONELLE

​Epoxy gulvet er en gulvtype, som du ikke skal begive dig ud i at lave selv. Epoxy hærder utroligt hurtigt, når det er kommet ud på den overflade, hvor det skal lægge. Derfor skal man arbejde hurtigt for at få den flotte og glatte finish på overfladen. 

Derudover er det vigtigt, at epoxy blandes præcist for at få gavn af alle de gode egenskaber i materialet. Epoxy er faktisk mere end et gulv. 

Det er et kraftigt bindemiddel, som kan blandes i blandt andet maling, lim og fugemasse for at styrke det. Ring til os i dag på telefon 30 40 25 40 eller kontakt os her.

Se et udsnit af vores referencer​

​AU Bartholin - renovering

Læs mere​

​Thermodyn på sygehus

Læs mere​

Spartelgulve med LIP

Læs mere​

Stor erfaring i murerfaget

Dygtige faglærte medarbejdere

Medlem af Dansk Byggeri

Arbejde altid udført til tiden

Adresse

​CE Entreprise ApS 

Strandvejen 22

7120 Vejle Ø


CVR: 34587388 

Kontakt os

☎ Tlf.: 30 40 25 40

✉ E-mail: carsten@ceentreprise.dk

Medlem af

dansk-byggeri

​Byggeriets Ankenævn - Klik her

Skriv til os

Ønsker du at høre mere om vores arbejde, eller ønsker du at bestille et uforpligtende tilbud på veludført entreprise, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen og sende os en e-mail.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt