Projekter​

Læs mere her om vores projekter.

​Thermodyn på gulve på Kolding sygehus

Vi har lavet gulventreprise for Kolding Sygehus. Projektet bestod af 11.000 m2 gulv fordelt på 6 etager. På grund af LIP Thermodyns gode egenskaber, var dette blandt materialerne, som vi valgte.
Med de rigtige maskiner og materialer, heriblandt pumper og betontransportere til at fordele Thermodyn på alle 12.000 m2, kunne vi på 5 dage udlægge Thermodyn på hele projektet. Efter kun 1 døgn kunne vi arbejde kontinuerligt på gulvet, hvilket betød, at vi havde et færdigt gulv allerede efter 2 dage. En anden stor udfordring med gulvet på Kolding sygehus var opretning af gulvet. Her er Thermodyn også ideelt.

Gulvet på Kolding Sygehus

På Kolding sygehus lavede vi både gulventreprisen og fliseentreprisen. Det udgjorde tilsammen 12.000 m2 gulv, over 700 badeværelser. På grund af vores professionelle udstyr kunne vi sikkert og effektivt udfører arbejdet.

Bestil et tilbud

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se et udsnit af vores referencer​

Stor erfaring i murerfaget

Dygtige faglærte medarbejdere

Medlem af Dansk Byggeri

Arbejde altid udført til tiden

Adresse

​Ce Entreprise ApS 

Strandvejen 22

7120 Vejle Ø


CVR: 34587388 

Kontakt os

☎ Tlf.: 30 40 25 40

✉ E-mail: carsten@ceentreprise.dk

Medlem af

dansk-byggeri

​Byggeriets Ankenævn - Klik her

Skriv til os

Ønsker du at høre mere om vores arbejde, eller ønsker du at bestille et uforpligtende tilbud på veludført entreprise, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen og sende os en e-mail.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt