Skumbeton har mange gode egenskaber

Hos CE Entreprise er vi specialister i skumbeton, som er et fantastisk produkt med mange gode egenskaber, der er perfekt til undergulv. 

Skumbeton pakker sig tæt til rør og kabelføring med mere på dækelementer. Skumbeton er egnet til mange typer af byggeri, både til nybyggeri, renovering af boliger, erhvervsbygninger og offentlige institutioner. 

Som et grønt tiltag blandes skumbeton tilpas stærkt til, at VVS kan iskyde varmeslanger uden brug af rionet. Således reducerer vi jern i byggeriet. Hos CE Entreprise bruger vi kun EPS med tilhørende datablad.

Skumbetonens elementer og egenskaber

Skumbeton er opbygget af tre elementer:

  • Cement
  • Vand
  • Flamingokugler, også kaldet polystyren

At blande betonen med flamingokugler giver en lettere beton både i vægt og densitet, hvilket gør skumbeton lettere at arbejde med, især når man skal bygge mange etager.

Vand, cement og flamingokugler – det lyder jo simpelt - men der er stor forskel på skumbeton, og derfor anvender vi kun det bedste til det specifikke projekt

​FÅ ET ISOLERET UNDERGULV

Uanset om der er tale om en kontorbygning eller en boligblok, så er akustik og lyd et vigtigt emne, når det kommer til byggeprojekter. Gulv, loft og vægge er vigtige faktorer, hvis man vil have god akustik. Skumbeton med lyddug er trinlydsdæmpende og isolerende. 

Trinlyd er en af de der lyde, som man ikke tænker så meget over i hverdagen før, der er dårlig akustik. Derfor er det vigtigt at overveje, om man ønsker et trinlydsdæmpende gulv i byggeprojektet.

DIN EKSPERT I SKUMBETON

Vil du vide mere, så kontakt os allerede i dag og book et uforpligtende møde og find ud af, hvad vi kan gøre for dig!

Bestil et tilbud

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se et udsnit af vores referencer​

​AU Bartholin - renovering

Læs mere​

​Thermodyn på sygehus

Læs mere​

Spartelgulve med LIP

Læs mere​

Stor erfaring i murerfaget

Dygtige faglærte medarbejdere

Medlem af Dansk Byggeri

Arbejde altid udført til tiden

Adresse

​CE Entreprise ApS 

Strandvejen 22

7120 Vejle Ø


CVR: 34587388 

Kontakt os

☎ Tlf.: 30 40 25 40

✉ E-mail: carsten@ceentreprise.dk

Medlem af

dansk-byggeri

​Byggeriets Ankenævn - Klik her

Skriv til os

Ønsker du at høre mere om vores arbejde, eller ønsker du at bestille et uforpligtende tilbud på veludført entreprise, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen og sende os en e-mail.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt