Skumbeton har mange gode egenskaber

Hos CE-Entreprise er vi specialister i skumbeton, som er et fantastisk produkt med mange gode egenskaber, der er perfekt til undergulv eller slidlag. Skumbeton er egnet til mange typer af byggeri, både til nybyggeri, renovering af boliger, erhvervsbygninger og offentlige institutioner. Hos CE-Entreprise bruger vi Thermotec til gulventreprise og hjælper kunder i Vejle, Horsens og Skanderborg.

Skumbetonens elementer og egenskaber

Skumbeton er opbygget af tre elementer:

  • Cement
  • Vand
  • Flamingokugler, også kaldet polystyren

At blande betonen med flamingokugler giver en lettere beton både i vægt og densitet, hvilket gør skumbeton lettere at arbejde med, især når man skal bygge mange etager.

Vand, cement og flamingokugler – det lyder jo simpelt. Men der er stor forskel på skumbeton, og derfor anvender vi kun det bedste. Derfor har vi valgt skumbeton af mærket Thermotec. 

Thermotec er et produkt, som konstant bliver udviklet. Derfor er du som kunde sikker på, at du altid får det bedste af det bedste. Men hvad får du med Thermotec skumbeton? Du får:

  • Et undergulv med god isoleringsevne
  • Et trinlydsdæmpende undergulv
  • En skumbeton, som er nemt at anvende

Derudover er Thermotec gangbart allerede efter 1-2 døgn, hvilket også sparer dig værdifuld tid i projektet.

Thermotec har god isoleringsevne

Thermotecs isoleringsevne er højere end traditionelle isoleringsplader. Thermotec er et fantastisk produkt til gulvisolering. Når vi bruger Thermotec pumper vi det direkte på underlaget. Det betyder, at skumbetonen lægger sig helt op ad vægge og installationer og giver på den måde optimal isolering. Det betyder også, at du undgår kuldebroer i dine gulve.


Når vi ikke bruger traditionelle isoleringsplader, undgår vi også spildmateriale, som altid vil komme, når isoleringspladerne skal skæres til. Alt i alt får du:

  • Et optimalt isoleret gulv uden kuldebroer
  • Ingen spildmaterialer
  • Ingen besværlig transport af isoleringsplader

Få et trinlydsdæmpende gulv

Uanset om der er tale om en kontorbygning eller en boligblok, så er akustik og lyd et vigtigt emne, når det kommer til byggeprojekter. Gulv, loft og vægge er vigtige faktorer, hvis man vil have god akustik. Skumbeton er trinlydsdæmpende. Trinlyd er en af de der lyde, som man ikke tænker så meget over i hverdagen før der er dårlig akustik. Derfor er det vigtigt at overveje, om man ønsker et trinlydsdæmpende gulv i byggeprojektet.

Sådan bruger vi skumbeton

Thermotec er super nemt at anvende. Hvorfor skal du så vide det som bygherre? Det skal du, fordi jo nemmere materialer vi arbejder med, jo hurtigere og nemmere går processen.

Thermotec er et let materiale i både vægt og densitet. Derfor kan vores pumper og betontransportere uden problemer transportere skumbetonen hen eller op til projektet. Derudover er det tidsbesparende at lægge, når det er transporteret. Det hældes direkte ud på underlaget, og så er det vores opgave at sikre, at det kommer helt ned omkring alle installationer og vægge og har en glat overflade.

Din ekspert i skumbeton

Hos CE-Entreprise står vores professionelle gulventreprenører klar til at hjælpe dig med dit byggeprojekt. Vi kan både stå for renovering og nybygning. Ønsker du et tilbud på byggeprojektet, er du velkommen til at kontakte os på telefon 30 40 25 40.​

Bestil et tilbud

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se et udsnit af vores referencer​

Stor erfaring i murerfaget

Dygtige faglærte medarbejdere

Medlem af Dansk Byggeri

Arbejde altid udført til tiden

Adresse

​Ce Entreprise ApS 

Strandvejen 22

7120 Vejle Ø


CVR: 34587388 

Kontakt os

☎ Tlf.: 30 40 25 40

✉ E-mail: carsten@ceentreprise.dk

Medlem af

dansk-byggeri

​Byggeriets Ankenævn - Klik her

Skriv til os

Ønsker du at høre mere om vores arbejde, eller ønsker du at bestille et uforpligtende tilbud på veludført entreprise, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen og sende os en e-mail.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt