specialister i klinker og fliser

​Flisemurer

Hos CE-Entreprise er vi eksperter i flise- og klinkearbejde, og vi har grejet til at udføre arbejdet hurtigt og præcist. Vores primære speciale er udførelse af badeværelse, som inkluderer slidlag, vådrumssikring og opsætning af fliser efter kundens ønsker. 

Erfaringen indenfor flise- og gulventrepriser betyder, at vi hos CE-Entreprise ved, hvor vigtigt det er at kunne overholde en tidsplan samt at aflevere et resultat, der lever fuldt og helt op til det forventede.

Nybygning, ombygning og renovering

Hvis du står med et projekt, der kræver fagpersonale, der har erfaring indenfor både nybygning, ombygning og renovering, så er du kommet det helt rigtige sted. Vi udfører også arbejder indenfor opbygning med porebetonblokke. Det eneste, vi ikke udfører, er nedrivning af eksisterende bygningsdele og udlægning af laminatgulve. 

Hos CE entreprise finder du kun uddannede og certificerede flisemurere.

Det betyder, at vi alle kender de forskellige arbejdsgange og derfor kan komme med en tidsplan, der både er realistisk for os og dig.

Flisemurer i vådrum

Når der er tale om flisearbejde, der skal udføres i forbindelse med svømmehaller, spahoteller eller badeværelser, skal der ud over fliser også etableres vådrumsmembraner, der sørger for, at underlaget ikke tager skade af den konstante kontakt med vand og fugt.

Derfor er det vigtigt, at de flisemurere, der udfører arbejdet er certificeret i vådrumssikring.

Det sørger vi for, så vores kunder kan være helt trygge ved at arbejdet er udført med stor faglighed og ekspertise.

Fordi vi har stor erfaring indenfor netop de større projekter, kan du også være helt sikker på, at vi kender alle regler og regulativer for denne form for arbejde og derved kan sikre, at de overholdes hele vejen fra start til slut.

Flisearbejde i storformat – til tiden

I 2016 afleverede vi blandt andet Kolding Sygehus med 200 vådrumssikrede og flisebelagte badeværelser samt omkring 800m2 reception i storformat.

Netop til entrepriser i denne størrelsesorden er det vigtigt, at vi kan udføre arbejdet efter en stram tidsplan og af en høj kvalitet.

CE entreprise sikrer udførte arbejder ved altid at have en erfaren ansvarlig byggeleder tilknyttet vores projekter, hvilket også gør at der kan træffes hurtige beslutninger og løbende registreres til vores kvalitetssikringskoncept.

Vores arbejdsgange er timet og tilrettelagt, fordi vi har stor erfaring med selve arbejdet, og de folk, der udfører dem.

Det giver vores kunder en sikkerhed for, at ikke bare kvaliteten og tidsplanen, men det færdige resultat i sin helhed bliver som aftalt.

CE-Enterprise – jo større, des bedre!

Vi udfører rigtig gerne større fliseentrepriser – for det er der, vi er stærke.

Vi arbejder hele tiden på projekter rundt om i landet og bliver hele tiden bedre og bedre.

Selv om vi har projekter i gang løbende vil vi altid gerne lave mere.

Står du med en opgave for os, der handler om opsætning af fliser, klinker eller andet flisemurerarbejde, så kontakt os i dag!

Bestil et tilbud

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se et udsnit af vores referencer​

Stor erfaring i murerfaget

Dygtige faglærte medarbejdere

Medlem af Dansk Byggeri

Arbejde altid udført til tiden

Adresse

​Ce Entreprise ApS 

Strandvejen 22

7120 Vejle Ø


CVR: 34587388 

Kontakt os

☎ Tlf.: 30 40 25 40

✉ E-mail: carsten@ceentreprise.dk

Medlem af

dansk-byggeri

​Byggeriets Ankenævn - Klik her

Skriv til os

Ønsker du at høre mere om vores arbejde, eller ønsker du at bestille et uforpligtende tilbud på veludført entreprise, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen og sende os en e-mail.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt