Ingen opgave er for stor

SLIDLAG

Hos CE Entreprise tager vi vores arbejde alvorligt og lægger stor stolthed i hvert eneste job vi udfører. Derfor er det også vigtigt, at det gøres professionelt og med de bedste maskiner for at opnå det bedst mulige resultat – og det har vi! 

Vi udfører opbygninger med standardløsninger som mineraluld og/eller EPS, men også: 

  • ThermoWhite
  • ThermoTec
  • ThermoZell
  • ThermoDyn

Når du booker os til at lave slidlag på dine gulve, kan du derfor altid være sikker på, at vi møder op med det bedste mandskab og det helt rigtige udstyr, så du får det bedste resultat – lige meget hvilket underlag, vi arbejder ovenpå. 

HVAD ER ET SLIDLAG?

Et slidlag eller estrick, som det også kaldes, lægges som udgangspunkt ovenpå isolering og danner det sidste lag forinden afsluttende belægning. 

Slidlag er cementbaseret - meget stærkt og meget holdbart. 

Vi har ekspertisen til at gøre det både godt og hurtigt, derfor er CE Entreprise det bedste valg, når det handler om gulve i alle former og materialer – vi leverer altid varen. 

FÅ DET BEDSTE RESULTAT MED CE ENTREPRISE

Hvorfor skal du vælge os til at lave slidlaget på dine gulve? 

Vi bruger som udgangspunkt en pumpe til at fordele materialerne over hele arealet. Det er både den hurtigste, men også den mest effektive måde at gøre det på og med mere end 30 års erfaring i branchen ved vi alt om, hvordan man gør det bedst. 

Når der er tale om storentreprise er der en række ting, der skal spille sammen for, at resultatet bliver optimalt og tidsplanen kan overholdes. 

Det er derfor, det er så vigtigt, at du vælger en fagentreprenør, der er specialiseret indenfor området og har styr på tingene. 

LEVERING TIL TIDEN OG RESULTATER I HØJESTE KVALITET

Vi ved, hvor vigtigt det er, at tingene bliver gjort både korrekt og til tiden – og selvom vi primært arbejder med store opgaver, lægger vi stadig stor vægt på at overholde tidsplanen, så du kan holde budgettet og blive færdig som planlagt. 

VI HAR ERFARING

Hos CE Entreprise har vi mere end 30 års erfaring indenfor etablering af gulve i forskellige materialer. Det betyder, at vi har arbejdet med opgaver inden for stort set alle områder og derfor med garanti også har erfaring at trække på i forhold til den opgave, du stiller os. 

VI ARBEJDER MED PRÆCISION

Med 30 års erfaring i ryggen og utallige projekter at kigge tilbage på har vi et fantastisk grundlag for at lægge en både realistisk og optimistisk tidsplan for den opgave, du stiller os, og herefter bliver det vores store opgave at overholde den samtidig med at leve op til dine forventninger om kvalitet. 

Vil du vide mere, så kontakt os allerede i dag og book et uforpligtende møde og find ud af, hvad vi kan gøre for dig!​

Se et udsnit af vores referencer​

​AU Bartholin - renovering

Læs mere​

​Thermodyn på sygehus

Læs mere​

Spartelgulve med LIP

Læs mere​

Stor erfaring i murerfaget

Dygtige faglærte medarbejdere

Medlem af Dansk Byggeri

Arbejde altid udført til tiden

Adresse

​CE Entreprise ApS 

Strandvejen 22

7120 Vejle Ø


CVR: 34587388 

Kontakt os

☎ Tlf.: 30 40 25 40

✉ E-mail: carsten@ceentreprise.dk

Medlem af

dansk-byggeri

​Byggeriets Ankenævn - Klik her

Skriv til os

Ønsker du at høre mere om vores arbejde, eller ønsker du at bestille et uforpligtende tilbud på veludført entreprise, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen og sende os en e-mail.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt