Ingen opgave er for stor

SLIDLAG

Hos CE-Entreprise tager vi vores arbejde alvorligt og lægger stor stolthed i hvert eneste job vi udfører. Derfor er det også vigtigt, at det gøres professionelt og med de bedste maskiner for at opnå det bedst mulige resultat – og det har vi!

Entreprenørvirksomhed med speciale i flisearbejde i og uden for vådrum samt udførelse af slidlag – både nybyg og renovering. Derudover tilbyder vi vores ekspertise indenfor løsninger af etagedæksopbygning med lav lagtykkelse. 

Vi udfører opbygninger med standartløsninger som mineraluld og/eller EPS, men også​:

​Når du booker os til at lave slidlag på dine gulve, kan du derfor altid være sikker på, at vi møder op med de bedste med arbejdere og det helt rigtige udstyr, så du får det bedste resultat – lige meget hvilket underlag, vi arbejder ovenpå.

Hvad er et slidlag?

Et slidlag eller slidlagsbeton, som det også kaldes, lægges som udgangspunkt ovenpå betongulve for at gøre dem stærkere og mere holdbare. Alt efter hvor og på hvilket underlag laget skal lægges blandes cement og sand i det helt rigtige blandingsforhold for at opnå det flotteste og mest holdbare resultat. Både hvis gulvet skal stå som det er, og hvis der skal fliser ovenpå.

Vi har ekspertisen til at gøre det både godt og hurtigt, derfor er CE-Entreprise det bedste valg, når det handler om gulve i alle former og materialer – vi leverer altid varen.

Få det bedste resultat med CE-Entreprise

Hvorfor skal du vælge os til at lave slidlaget på dine gulve? Vi bruger som udgangspunkt en pumpe til at fordele materialerne over hele arealet, det er både den hurtigste, men også den mest effektive måde at gøre det på og med mere end 25 års erfaring i branchen ved vi alt om, hvordan man gør det bedst.

Når der er tale om storentreprise er der en række ting, der skal spille sammen for at resultatet bliver optimalt og tidsplanen kan overholdes. Det er derfor, det er så vigtigt, at du vælger en fagentreprenør, der er specialiseret indenfor området og har styr på tingene.

Levering til tiden og resultater i højeste kvalitet

Vi ved, hvor vigtigt det er, at tingene bliver gjort både korrekt og til tiden – og selv om vi primært arbejder med store opgaver, lægger vi stadig stor vægt på at overholde tidsplanen, så du kan holde budgettet og blive færdig som planlagt.

Vi har erfaring

Hos CE-Entreprise har vi mere end 25 års er faring indenfor etablering af gulve i forskellige materialer. Det betyder, at vi har arbejdet med opgaver inden for stort set alle områder og derfor med garanti også har erfaring at trække på i forhold til den opgave, du stiller os.

Vi arbejder med præcision

Med 25 års erfaring i ryggen og utallige projekter at kigge tilbage på har vi et fantastisk grundlag for at lægge en både realistisk og optimistisk tidsplan for den opgave, du stiller os, og herefter bliver det vores store opgave at overholde den samtidig med at leve op til dine forventninger om kvalitet.

CE-Entreprise – ingen opgave er for stor

VI har specialiseret os i store opgaver og arbejder i dag over hele landet med at udføre opgaver i storformat, hvilket betyder at ingen opgaver for stor – eller lille – for os.

I 2016 leverede vi blandt andet 800m2 reception på Vejle Sygehus, hvilket giver en god ide om den størrelse opgaver, vi kan klare – har du noget større, så kontakt os endelig også for et tilbud eller et uforpligtende møde.

Til opgaver af denne størrelse har vi også det rette udstyr til rådighed, så du ikke skal betale ekstra for leje og eventuelt skabe problemer med levering eller personale, der ikke har 110% styr på, hvordan udstyret fungerer.

Vil du vide mere, så kontakt os allerede i dag og book et uforpligtende møde og find ud af, hvad vi kan gøre for dig!

Bestil et tilbud

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se et udsnit af vores referencer​

Stor erfaring i murerfaget

Dygtige faglærte medarbejdere

Medlem af Dansk Byggeri

Arbejde altid udført til tiden

Adresse

​Ce Entreprise ApS 

Strandvejen 22

7120 Vejle Ø


CVR: 34587388 

Kontakt os

☎ Tlf.: 30 40 25 40

✉ E-mail: carsten@ceentreprise.dk

Medlem af

dansk-byggeri

​Byggeriets Ankenævn - Klik her

Skriv til os

Ønsker du at høre mere om vores arbejde, eller ønsker du at bestille et uforpligtende tilbud på veludført entreprise, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen og sende os en e-mail.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt