Godt resultat med anhydrit​

​Anhydrit

Anhydrit er et naturligt materiale, som minder om gips, og som findes i Danmarks undergrund. Anhydrit anvendes til undergulve og er velegnet til gulvvarme. Anhydrit bliver udlagt som afretningsmasse, hvilket gør den oplagt til opretning af gulve.

Derfor arbejder vi med anhydrit

Vi har valgt at arbejde med anhydrit i nogle af vores projekter, da anhydrit er et materiale med gode egenskaber:

  • Gode flydeegenskaber
  • Relativt lyddæmpende
  • Kan udlægges som svømmende gulv
  • Er velegnet til gulvvarme
  • Miljøvenligt materiale

Med anhydrittens gode flydeevne opnår vi altid gode resultater ved vores kunder, da det gør materialet nemt at arbejde med. Vi kan konstruere et perfekt nivelleret undergulv med anhydrit, som når ud i alle hjørner og kroge.

Altid gode resultater med anhydrit

Hos CE Entreprise arbejder vi på store gulventrepriser. Anhydrit er et fantastisk materiale til undergulv i eksempelvis kontormiljøer på grund af dets mange gode egenskaber. Vi skaber selvfølgelig altid gode resultater på vores projekter, og det gør vi ved at vælge de rette materialer til hvert projekt. Vi tilpasser vores materialevalg til hvert enkelt projekt, og måske er anhydrit det rigtige valg til din gulventreprise.

Renovering eller nybyggeri

Vi anvender anhydrit til flere typer af projekter. Det kan således anvendes til gulventreprise til nybyggeri, men også til entrepriser, som handler om renovering af gulve. Står I overfor at bygge ny kontorbygning, eller renovere gulvene i en hel boligblok, så kan vi hos CE Entreprise klare opgaven.

Sådan arbejder CE entreprise

Vejen frem til det gode resultat for gulventreprise afhænger i høj grad af tre ting:

  • Materialer
  • Udstyr
  • Erfaring

Vi udvælger vores materialer med omhu. Det gør vi på baggrund af materialernes egenskaber. Materialevalget tilpasses til hvert enkelt projekt, vi arbejder på. På baggrund af projektet udvælger vi eksempelvis anhydrit eller thermodyn som undergulv.

Med det rette udstyr går arbejdet effektivt. Vi anvender specialudstyr, som eksempelvis pumper, som kan fordele og transportere anhydrit op til 10 etagers højde meget hurtigere end ved håndkraft.

Ring til os i dag på telefon 30 40 25 40 eller kontakt os her. Vi står klar til at tale med dig om din gulventreprise – måske er anhydrit også det rigtige for dit projekt.

Se et udsnit af vores referencer​

​AU Bartholin - renovering

Læs mere​

​Thermodyn på sygehus

Læs mere​

Spartelgulve med LIP

Læs mere​

Stor erfaring i murerfaget

Dygtige faglærte medarbejdere

Medlem af Dansk Byggeri

Arbejde altid udført til tiden

Adresse

​CE Entreprise ApS 

Strandvejen 22

7120 Vejle Ø


CVR: 34587388 

Kontakt os

☎ Tlf.: 30 40 25 40

✉ E-mail: carsten@ceentreprise.dk

Medlem af

dansk-byggeri

​Byggeriets Ankenævn - Klik her

Skriv til os

Ønsker du at høre mere om vores arbejde, eller ønsker du at bestille et uforpligtende tilbud på veludført entreprise, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen og sende os en e-mail.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt