Gulventreprise i stor stil​

​Opretning af gulve med spartel

Når det kommer til store gulventrepriser er vi specialister. 

Vi har alt, hvad det indebærer af udstyr og fagfolk.

Med CE Entreprise kan du være sikker på, at dine gulve bliver snorlige og udført i en kvalitet, der ikke er til at tage fejl af. Vi arbejder med forskellige typer af flydespartler fra LIP

Der er altid en spartel der passer til Deres projekt - det kan være indendørs, udendøres, tykt eller tyndt. 

Spar tid med vores spartel - den er afbundet, belægningsklar og trykfast dagen efter til både belægning, kørefast samt underlag for de efterfølgende entreprenører.

Vi leverer store projekter med lethed

Fordi vi primært udfører opgaver for kommuner, boligforeninger og industri, hvor der er tale om arealer af større omfang, har vi også maskinerne og udstyret til at udføre det professionelt og hurtigt. Skal arbejdet for eksempel udføres i flere etager, kan vi sørge for at pumpe materialerne helt op til 20. etage, så der ikke skal slæbes mere end højst nødvendigt. Det gør både arbejdet lettere og hurtigere for os.

Værktøj, mandskab og erfaring

For at kunne udføre opretning af gulve på store arealer er det ikke bare maskinerne, det handler om. Det er også vigtigt at have personale, der kan leve op til de krav, som både vore kunder og vi selv stiller til vores arbejde. Vores gulvfolk har altid de krævede certificeringer og kan håndtere det værktøj, der skal bruges, eksempelvis stilads, teleskoplæsser, sikkerhedsforanstaltninger samt epoxycertifikater til eventuelle injiceringer.

Hvilke materialer arbejder vi med?

Når vi udfører gulvprojekter over hele landet arbejder vi med en række forskellige former for materialer både når det kommer til undergulv, videre opbygning og belægninger.

Undergulve:​

  • Thermodyn
  • Thermokugler
  • Batts

Videre opbygning:​

  • Slidlag
  • Spartel

Hos CE Entreprise blander vi altid fiber i vores beton eller spartelmasse. Vi opnår en mere sammenhængende og sej struktur og gør det muligt at undgå brugen af stålarmering. Det gør fordelingen lettere og resultatet mere jævnt.

Vi råder selv over de pumper og det værktøj, der skal bruges til afretning af gulve. På den måde kan udgifterne til leje af maskiner og værktøj udelades fra budgettet.

CE Entreprise – vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Helt fra ledelsen og ned gennem alle leddene i vores firma har vi en bred og alsidig erfaring indenfor byggebranchen og den sunde blanding af fag og baggrunde gør os i stand til at løse enhver opgave, der måtte dukke op – og vi er ikke bange for en udfordring.

CE Entreprise er altid klar til at løse opgaven med alt, hvad det indebærer af mandskab, maskineri og muskelkraft. Har du en opgave til os, så kontakt os allerede i dag – jo større jo bedre!

Se et udsnit af vores referencer​

​AU Bartholin - renovering

Læs mere​

​Thermodyn på sygehus

Læs mere​

Spartelgulve med LIP

Læs mere​

Stor erfaring i murerfaget

Dygtige faglærte medarbejdere

Medlem af Dansk Byggeri

Arbejde altid udført til tiden

Adresse

​CE Entreprise ApS 

Strandvejen 22

7120 Vejle Ø


CVR: 34587388 

Kontakt os

☎ Tlf.: 30 40 25 40

✉ E-mail: carsten@ceentreprise.dk

Medlem af

dansk-byggeri

​Byggeriets Ankenævn - Klik her

Skriv til os

Ønsker du at høre mere om vores arbejde, eller ønsker du at bestille et uforpligtende tilbud på veludført entreprise, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen og sende os en e-mail.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt