Gulventreprise i stor stil​

​Opretning af gulve

Når det kommer til store gulventrepriser, er vi specialister. Vi har alt, hvad det indebærer af udstyr og fagfolk. Med CE-Entreprise kan du være sikker på, at dine gulve bliver snorlige og udført i en kvalitet, der ikke er til at tage fejl af.

Vi arbejder med en lang række forskellige materialer, for at kunne opnå præcis de resultater, vores kunder ønsker, når de kommer til os for at få udført gulve.

Lige meget, hvor store arealer det drejer sig om, så har vi udstyr, der gør arbejdet optimalt og vi kan levere et resultat, der lever fuldt op til vores kunders forventninger – og vores egen standard.

Vi leverer store projekter med lethed

Vi arbejder på store projekter rundt om i hele landet og har blandt andet i 2016 afleveret 15.000 m2 gulv til Kolding Sygehus udført med Thermodyn.

Fordi vi primært udfører opgaver for kommuner, boligforeninger og industri, hvor der er tale om arealer af større omfang, har vi også maskinerne og udstyret til at udføre det professionelt og hurtigt. Skal arbejdet for eksempel udføres i flere etager, kan vi sørge for at pumpe materialerne helt op til 30. etage, så der ikke skal slæbes mere end højst nødvendigt. Det gør både arbejdet lettere og hurtigere for os.

Værktøj, mandskab og erfaring

For at kunne udføre opretning af gulve på store arealer er det ikke bare maskinerne, det handler om. Det er også vigtigt at have personale der kan leve op til de krav både vore kunder og vi selv stiller til vores arbejde. Vores gulvfolk har altid de krævede certificeringer og kan håndtere det værktøj der skal bruges.

Fordi vi i mange år har leveret gulvløsninger, kan vi tilbyde løsninger, der passer til ethvert behov. Vi udfører både stille, lette og tunge gulve alt efter, hvilke kvaliteter, der er vigtige i forbindelse med fremtidig brug.

Når en kunde vælger os til at udføre et gulv, vil vi først og fremmest lytte til kundens forventninger og ønsker, men samtidig også gerne bruge vores erfaring til at vejlede.

Hvilke materialer arbejder vi med?

Når vi udfører gulvprojekter over hele landet arbejder vi med en række forskellige former for materialer både når det kommer til undergulv, videre opbygning og belægninger.

Undergulve:

  • Thermodyn
  • Thermokugler
  • Batts

Videre opbygning:

  • Slidlag
  • Spartel

Hos CE Entreprise blander vi altid fiber i vores beton eller spartelmasse. Vi opnår en mere sammenhængende og sej struktur og gør det muligt at undgå brugen af stålarmering. Det gør fordelingen lettere og resultatet mere jævnt.

Vi råder selv over de pumper og det værktøj, der skal bruges til afretning af gulve. På den måde kan udgifterne til leje af maskiner og værktøj udelades fra budgettet.

CE-Entreprise – vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Helt fra ledelsen og ned gennem alle leddene i vores firma har vi bred og alsidig erfaring indenfor byggebranchen og den sunde blanding af fag og baggrunde gør os i stand til at løse enhver opgave, der måtte dukke op – og vi er ikke bange for en udfordring.

CE Entreprise er altid klar til at løse opgaven med alt hvad det indebærer af mandskab, maskineri og muskelkraft. Har du en opgave til os, så kontakt os allerede i dag – jo større jo bedre!

Bestil et tilbud

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se et udsnit af vores referencer​

Stor erfaring i murerfaget

Dygtige faglærte medarbejdere

Medlem af Dansk Byggeri

Arbejde altid udført til tiden

Adresse

​Ce Entreprise ApS 

Strandvejen 22

7120 Vejle Ø


CVR: 34587388 

Kontakt os

☎ Tlf.: 30 40 25 40

✉ E-mail: carsten@ceentreprise.dk

Medlem af

dansk-byggeri

​Byggeriets Ankenævn - Klik her

Skriv til os

Ønsker du at høre mere om vores arbejde, eller ønsker du at bestille et uforpligtende tilbud på veludført entreprise, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen og sende os en e-mail.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt